POZOR! Během státního svátku v sobotu 28. 9. 2024 máme zavřeno. Děkujeme za pochopení.

Akumulátorové páskovače

Publikováno: 2. 9. 2024

Páskování palet je klíčovým krokem při zajištění bezpečné přepravy a skladování zboží. Abychom vyšli vstříc potřebám našich zákazníků, rozšířili jsme sortiment o kompletní vybavení pro páskování palet. Nově u nás najdete širokou škálu vázacích pásek, spon, páskovačů a odvíječů, které zajistí pevné a spolehlivé balení. Bez ohledu na to, zda hledáte řešení pro lehké, středně těžké nebo těžké náklady, u nás najdete vše, co potřebujete k profesionálnímu páskování. V sérii článků si postupně všechny tyto potřeby blíže představíme. 

  1. Výběr vázací pásky
  2. Odvíječe pásky
  3. Mechanické páskovače
  4. Akumulátorové páskovače
  5. Spony a rohy pro páskování

 

Akumulátorové páskovače jsou vhodné pro velké sklady, výrobní linky a externí provozy, kde je klíčová rychlost, mobilita a efektivita. Výhodou je, že ke spojení pásek není třeba žádných spon, protože spoj se provádí tavným svařením pásky. Aku páskovačky jsou ideální pro intenzivní používání, vyžadující vysokou kvalitu a konzistenci páskování, zejména při balení těžších nebo objemných nákladů. Jsou také vhodným nástrojem pro práci v exteriéru bez dostupné elektrické sítě. 

Při výběru vhodného akumulátorového páskovače je důležité zohlednit typ a velikost pásky, kterou budete používat, a také specifické požadavky vašeho provozu, jako jsou intenzita používání, požadovaná pevnost v tahu a mobilita. V tabulce najdete srovnání parametrů páskovačů a pod ní si přečtěte, jaké jsou výhody a využití jednotlivých modelů.

 

SROVNÁNÍ PÁSKOVAČŮ

 

páskovač na pp a pet pásky V1TAVOBAL V1

Vhodný pro základní aplikace, kde je potřeba ručního nastavení utahovací síly. Ideální pro menší provozy s nižšími nároky na páskování.

páskovačka na PET a PP pásky V2TAVOBAL V2 

Nabízí automatické utahování s vyšší utahovací silou, což ho činí vhodným pro provozy s potřebou středně těžkého páskování.

Ruční automatický páskovač Q1TAVOBAL Q1 

Přináší kombinaci automatického utahování a možnosti volby režimů (manuální / poloautomatický / automatický), vhodné pro náročnější provozy, které vyžadují flexibilitu.

Ruční akumulátorový páskovač Q2

TAVOBAL Q2 

Vyšší výkon a rychlost utahování jej předurčují k intenzivnímu používání ve větších skladech a výrobních linkách.

Aku páskovač Q2LTAVOBAL Q2L 

Nejvýkonnější model s vysokou utahovací silou a dlouhou výdrží baterie, ideální pro náročné aplikace, jako je páskování těžkých nebo objemných nákladů, často využívaný v logistických centrech a externích provozech.

Pokud máte jakékoli dotazy nebo specifické požadavky na výběr akumulátorového páskovače, neváhejte se na nás obrátit na chatu, e-mailu: [email protected] nebo telefonu: +420 800 377 773. Rádi vám poradíme a pomůžeme vybrat ten nejvhodnější model pro váš provoz.

 

autor:
Pavla Lébrová

marketingový specialista


Související zboží